Pagina principală Pagina principală       Contact Contact       Harta site Harta site
Pagina principală Str. Dr. Aurel Lazăr Nr. 6, Alba Iulia
Contact 0258 811 083

Despre noi

Despre noiElisa Med a luat fiinta in anul 2007, avand obiectul principal de activitate serviciile de medicina muncii. “Aproape de dumneavoastra” este deviza care ne caracterizeaza munca si eforturile de refacere a relatiei sacre medic-pacient, relatie atat de alterata in aceasta epoca dominata de complexul industrial medico-farmaceutic. Fara a nega rolul medicinii alopate (clasice) in tratarea bolii, sa nu uitam ca omul este o fiinta complexa, unitara, cu o alcatuire minunata: trup, suflet, spirit.

 

De aceea, medicina naturala (alternativa si complementara) are un rol primordial in refacerea si mentinerea unitatii, inteleasa ca vindecare. Pentru ca, asa cum spunea Hildegard van Bingen: “Acolo unde sufletul si trupul se afla in deplina concordanta si armonie,rasplata lor suprema este bucuria si sanatatea”. In acest context, valorile noastre sunt centrate pe relatia cu beneficiarul, in care acesta este tratat cu maxima solicitudine, profesionalism si caldura. Misiunea noastra este aceea de a impleti in mod armonios medicina naturala, holistica (homeopatia, acupunctura, ozonoterapia, apifitoterapia, etc.) cu cele mai noi tendinte in medicina moderna.

 

Astfel, platforma de telemedicina, Telemedline, dezvoltata in cadrul unui parteneriat cu Institutul National de Studii si Cercetari in Telecomunicatii reprezinta o fereastra deschisa spre medicina viitorului,in care, bolnavi cronici beneficiaza deja de servicii de monitorizare si legatura directa online, cu personalul medical, in confortul caminului lor.

În această secţiune

Rugaciunea Medicului

Rugaciunea Medicului
Rugaciunea Medicului

Află mai mult