Consultații online la Bosch Virtual Clinic

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a inaugurat la Blaj, in noiembrie 2020, un nou Centru Medical. Astfel, ca parte integrantă esenţială a programului de sănătate oferit de fabrica Bosch din Blaj, în strânsă  colaborare cu partenerul instituțional Centrul Medical Elisa Med, se pot  oferi o gamă mai largă de servicii medicale nu doar angajaților Bosch, ci și familiilor acestora.

La Bosch Virtual Clinic, sănătatea va fi alegerea ta, nu șansa ta!  Pentru  sănătatea ta alege conștient și acționează proactiv. Cu echipamentele moderne, inteligente, de telemonitorizare, vom vorbi mai mult despre prevenire, predicție si intervenție timpurie

Pentru oferirea de servicii extinse pentru angajții fabricii Bosch Blaj, s-a implementat Bosch Virtual Clinic, care prin conectarea sa la platforma CDMS-Alba, dezvoltată in cadrul Centrului Medical Elisa Med, permite dezvoltarea de servicii de telemedicină.

 

Telemedicina  satisface o nevoie naturală in era digitală: ii apropie pe pacienți și pe medici, fără a fi nevoie de programări, asteptare indelungată, deplasări lungi, costisitoare, mai ales când, o mare parte din viața noastră este gestionată digital. 

Prin platforma de telemedicină, angajații Fabricii Bosch din Blaj au posibilitatea de a se conecta la o rețea largă de specialiști pentru interpretarea rezultatelor investigațiilor de laborator sau a radiografiilor, serviciu la care angajații și familiile lor ar fi avut acces doar prin intermediul deplasărilor în alte localități şi cu un efort financiar crescut

La  Bosch Virtual Clinic  relația medic-pacient va deveni un parteneriat de un nivel egal, nu o relație asimetrică, paternalistă ca in modelele clasice.   Vom ajuta pacienții să găsescă răspunsuri și soluții rapide și să evalueze credibilitatea și corectitudinea informațiilor medicale din mediul online.  

Deschidere Cont personal / Teleconsultație

Dacă sunteți pacient nou, puteți solicita deschiderea unui Cont personal, conform Procedurii pentru deschiderea Cont la BoschVirtual Clinic

Procedura deschidere Cont personal la Bosch Virtual Clinic

 • Solicitați deschiderea unui Cont personal, în formularul alăturat

  Solicitare deschidere Cont Personal Pacient

  Date pacient

  • Veți fi contactat de personalul Bosch Virtual Clinic pentru completarea, împreună cu dumneavoastră, a formularului pentru Contul personal.
  • Veți primi pe email datele specifice contului dumneavoastră: user și parola inițială cu care puteți să vă accesați contul personal.
  • Accesați  Portal medical  unde introduceți datele primite pe email,  actualizați-vă parola personală și intrați în Contul personal 

  Pentru informații suplimentare / sesizări utilizați Formularul din pagina de Contact, sau la

  Telefon:  0756 048 960 / 0733 682 675

  Email: officeelisamed@gmail.com

  Veți fi contactat de personalul Bosch Virtual Clinic pentru rezolvarea problemelor semnalate

  Specialiști

  Prof. Dr. Zoltan Galajda, medic primar  Chirurgie generala, chirurgie cardiovasculara.
  ND. Oltean Oana   Nutriție – și Dietetică
  Dr Mihaela Milles Medicina Muncii
  Dna. Adina Drimbe Psiho – terapie
  Dr. Viorel Bota Medicină generală

  Solicitare Programare teleconsultație

  Încărcare...