Consultații online la Bosch Virtual Clinic

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a inaugurat la Blaj, in noiembrie 2020, un nou Centru Medical. Astfel, ca parte integrantă esenţială a programului de sănătate oferit de fabrica Bosch din Blaj, în strânsă  colaborare cu partenerul instituțional Centrul Medical Elisa Med, se pot  oferi o gamă mai largă de servicii medicale nu doar angajaților Bosch, ci și familiilor acestora.

La Bosch Virtual Clinic, sănătatea va fi alegerea ta, nu șansa ta!  Pentru  sănătatea ta alege conștient și acționează proactiv. Cu echipamentele moderne, inteligente, de telemonitorizare, vom vorbi mai mult despre prevenire, predicție si intervenție timpurie

Pentru oferirea de servicii extinse pentru angajții fabricii Bosch Blaj, s-a implementat Bosch Virtual Clinic, care prin conectarea sa la platforma CDMS-Alba, dezvoltată in cadrul Centrului Medical Elisa Med, permite dezvoltarea de servicii de telemedicină.

 

Telemedicina  satisface o nevoie naturală in era digitală: ii apropie pe pacienți și pe medici, fără a fi nevoie de programări, asteptare indelungată, deplasări lungi, costisitoare, mai ales când, o mare parte din viața noastră este gestionată digital. 

Prin platforma de telemedicină, angajații Fabricii Bosch din Blaj au posibilitatea de a se conecta la o rețea largă de specialiști pentru interpretarea rezultatelor investigațiilor de laborator sau a radiografiilor, serviciu la care angajații și familiile lor ar fi avut acces doar prin intermediul deplasărilor în alte localități şi cu un efort financiar crescut

La  Bosch Virtual Clinic  relația medic-pacient va deveni un parteneriat de un nivel egal, nu o relație asimetrică, paternalistă ca in modelele clasice.   Vom ajuta pacienții să găsescă răspunsuri și soluții rapide și să evalueze credibilitatea și corectitudinea informațiilor medicale din mediul online.  

Ghid pentru programare

Dacă sunteți pacient nou, puteți solicita deschiderea unui Cont personal, conform Procedurii pentru deschiderea Cont la Bosch Virtual Clinic

Pentru solicitarea unei programări, utilizați formularul alăturat.

Veți primi pe email și SMS, informațiile necesare pentru  efectuarea teleconsultației conform Procedurii pentru efectuarea teleconsultației .

Procedura deschidere Cont personal la Bosch Virtual Clinic

 1. solicitați deschiderea unui Cont personal, în formularul alăturat
 • Veți fi contactat de personalul Elisa Medical Consult pentru completarea, împreună cu dumneavoastră, a formularului pentru Contul personal.
 • Veți primi pe email și SMS datele specifice contului dumneavoastră: user și parola inițială cu care puteți să vă accesați contul personal.
 • Accesați  Portal medical  unde introduceți datele primite pe email,  actualizați-vă parola personală și intrați în Contul personal 

Procedura efectuare teleconsultație

Corespondența cu pacientul

In urma solicitării unei teleconsultații, primiți pe email informațiile necesare pentru  efectuarea teleconsultații: Data și ora, Nume Pacient, Nume Medic, Descriere subiect teleconsultații, Link factura, Link Teleconsultație

Factura si plata

Accesand Link factura sunteți conectat in pagina Portal medical unde, utilizând user și parola proprie, intrați în Contul personal, unde în modulul Facturi găsiți factura emisă pentru teleconsultația solicitată.

Pentru efectuarea plății, acționați butonul Plătește și sunteți direcționat la formularul de plată NETOPIA. Treceți datele cerute si efectuați plata on line. Veți primi automat confirmarea efectuării plății online.

Efectuarea teleconsultației

 • Cu 10 minute față de ora programată, accesați , in email, Link teleconsultație. Puteți utiliza ca  dispozitiv PC, tableta sau smartphone.
 • Se deschide aplicația pentru pacient unde vi se va solicita să vă treceți numele, pentru a semnala medicului prezenta dumneavoastră online.
 • Medicul va iniția sesiunea de teleconsultație.
 • Aplicatia permite pacienților ca, la cerea medicului sa poată incarca documente ce vor putea ajuta la evaluarea starii de sanatate a pacientuluil. Aceste documente pot fi fisiere cu extensiile: .pdf, .doc, .docx, .jpeg, .png.
 • Rezultatele teleconsultației, precum si recomandările medicului se vor regăsi in Contul personal.

Specialiști

Prof. Dr. Zoltan Galajda, medic primar  Chirurgie generala, chirurgie cardiovasculara.
ND. Oltean Oana   Nutriție – și Dietetică
Dr Mihaela Milles Medicina Muncii
Dna. Adina Drimbe Psiho – terapie
Dr. Viorel Bota Medicină generală

  Serviciul solicitat

  Date pacient

  Data naşterii

  Data solicitată pentru programare. Programarea va fi confirmată ulterior

  Serviciile medicale prin telemedicină pot fi acordate în mod nediscriminatoriu oricărei persoane de toți profesioniștii din domeniul sănătății care folosesc tehnologiile informaționale şi de comunicare, mijloace de comunicare la distanță, pentru schimbul de informații valide pentru diagnosticul, tratamentul şi prevenirea bolilor şi accidentelor, cercetarea şi evaluarea medicală, precum şi pentru asistența continuă a furnizorilor de servicii medicale, toate în interesul promovării sănătății. 

  Pentru informații suplimentare / sesizări utilizați Formularul din pagina de Contact, sau la

  Telefon:  0756 048 960 / 0733 682 675

  Email: officeelisamed@gmail.com

  Veți fi contactat de personalul Bosch Virtual Clinic pentru rezolvarea problemelor semnalate