Despre noi

Centrul medical Elisa Med a luat ființă în anul 2007, având ca obiect principal de activitate serviciile de medicină a muncii. “Aproape de dumneavoastră” este deviza care ne caracterizează munca şi eforturile de refacere a relaţiei sacre medic-pacient, relaţie atât de alterată în această epocă dominată de complexul industrial medico-farmaceutic.

Misiunea noastră este aceea de a împleti în mod armonios specialitățile şi instrumentele medicinii moderne cu terapiile naturale complementare, pentru a putea oferi pacienților noștri soluții cât mai complete şi personalizate.

Aproape de dumneavoastră este deviza care ne caracterizează munca şi eforturile de refacere a relației sacre medic-pacient, relație atât de alterată în această epocă dominată de complexul industrial medico-farmaceutic.

Centrul Medical Elisa Med, prin clinicile din Alba Iulia și Blaj, vă stă la dispoziție cu servicii medicale de Medicina muncii, alte specialități medicale, analize de laborator şi o gamă largă de terapii complementare.

De asemenea prin implementarea  Elisa Med Virtual Clinic  sunt create condițiile necesare pentru oferirea de servicii de telemedicină care, prin utilizarea platformei integrate CDMS-Alba, conferă posibilitatea aplicării conceptului de Clinică Virtuală, luând în considerație și faptul că o mare parte din populație,  azi, are acces la Internet, computer si diverse dispozitive mobile, cu ajutorul cărora poate beneficia de  servicii de telemedicină.

Echipa managerială

Ramona BOTA

CEO Elisa Med

Ec. Nicoleta CIUPE

Șef Departament Economic

Dr. Mihaela MILLES

Șef Departament Medicina Muncii