Cine suntem noi ?

Noi suntem Elisa Medical Consult, cu o echipă de medici, asistenți medicali și ambulanțieri pentru care, sănătatea și linistea dumneavoastră sunt importante.                                                           

De aceea, in tot ce facem, punem pasiune, competenta, empatie și onestitate, pentru ca   să  beneficiați de un act medical de calitate, integrativ, multidisciplinar.

Elisa Medical Consult  consideră că relația medic-pacient va deveni un parteneriat de un nivel egal, nu o relație asimetrică, paternalistă ca in modelele clasice. 

„Aproape de dumneavoastră” este deviza care ne caracterizează munca şi eforturile de refacere a relaţiei sacre medic-pacient.

Misiunea noastră este aceea de a împleti în mod armonios specialităţile şi instrumentele medicinii moderne cu terapiile naturale complementare, aplicarea noilor facilități oferite de tehnologiile digitale moderne, pentru a putea oferi pacienţilor noştri soluţii cât mai complete şi individualizate.

Vom ajuta pacienții să găsescă răspunsuri și soluții rapide și să evalueze  credibilitatea și corectitudinea informațiilor medicale din mediul online. 

Echipa managerială

Ramona BOTA

CEO Elisa Med

Ec. Nicoleta CIUPE

Șef Departament Economic

Dr. Mihaela MILLES

Șef Departament Medicina Muncii