Specialități medicale

 • Medicina internă
 • Obstretică – ginecologie
 • Endocrinologie
 • Urologie
 • Ortopedie
 • Nutriție și dietetică
 • Chirurgie generală 
 • Chirurgie plastică
 • Neurologie

Medicina muncii

 

Pentru că oamenii cu care lucraţi sunt resursa cea mai importantă, Elisa Medical Consult Blaj vă stă la dispoziţie cu servicii complete de Medicina Muncii, consiliere, programe de sănătate ocupațională, în conformitate cu legislația în vigoare.

Terapii complementare

Medicina complementară  Cuprinde  în principal: terapii alternative, specialiști în medicină complementară și mijloace de tratament complementare.
Terapiile complementare Medicina alternativa care nu se folosește singular, ci ca să însoțească medicina alopată, convențională, in scopul creșterii eficientei tratamentelor.

Asistența medicală virtuală

Asistența medicală virtuală acoperă toate elementele non-fizice ale asistenței medicale și ale procesului medical și cuprinde clinica virtuală, consultații virtuale și monitorizarea la distanță a pacientului, prin care specialiștii de la Elisa Medical Consult Blaj  interacționează de la distanță cu pacienții lor.

      Detalii
       Detalii
       Detalii
      Detalii

Specialități medicale

Specialiștii / servicii / tarife

Medicină internă
Joi 15-17

Dr. Petrache Daniela, medic specialist  

    

Obstetrică – ginecologie
Luni, Joi 15-17

Dr. Clinciu Ioana Delia, medic specialist                       

Endocrinologie
Miercuri 14-16

Dr. Suciu Voina Ioana, medic primar                      

Urologie
Marți 13-15

Dr. Tomuța Ionuț Andrei, medic specialist   

Ortopedie
Joi 14-16

Dr. Petrache Răducu Daniel, medic primar           

Nutriție și dietetică
Luni, Vineri 11-13

ND. Oltean Oana, specialist nutriție dietetică                           

Chirurgie generală
Luni 14

Dr. Valea Marius, medic specialist                      

Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă
Vineri 14-16

Dr. Cimpoaie  Raluca, medic specialist                            

Neurologie
Luni 15-17

Dr. Antonescu  Radu , medic primar               

Elisa Medical Consult Blaj, dispune de o echipă de medici, asistenți medicali și ambulanțieri pentru care, sănătatea și liniștea dumneavoastră sunt importante.

De aceea, in tot ce facem, punem pasiune, competenta, empatie și onestitate, pentru ca   să  beneficiați de un act medical de calitate, integrativ, multidisciplinar. 

Elisa Medical Consult Blaj  consideră că relația medic-pacient va deveni un parteneriat de un nivel egal, nu o relație asimetrică, paternalistă ca in modelele clasice.

Medicina muncii

Ne caracterizează profesionalismul, rigurozitatea şi promptitudinea atunci când efectuăm controalele medicale la angajare, programările pentru investigaţii paraclinice, analize de laborator sau când ne solicitaţi pentru evaluarea angajatelor gravide, participare la şedinţele CSSM, urgente medicale, consiliere în probleme de SSM.

 • Un medic specialist de medicina muncii va fi dedicat firmei dumneavoastră;
 • Echipele noastre se vor ocupa de programarea şi efectuarea controalelor medicale, atât la sediul dumneavoastră, cat şi la clinica  ElisaMed Blaj;
 • Serviciile pentru medicina muncii pot să fie oferite și sub forma  unor pachete personalizate în funcție de locul de muncă al angajatului.

Medicina muncii

Program Luni – vineri 07 – 15

Terapii complementare

Terapia cu ozon sau ozonoterapia reprezintă o formă de tratament utilizată de mai bine de un secol, în vederea creșterii gradului de oxigenare a țesuturilor.

Principalele efecte ale terapiei sunt cele de ameliorare a metabolismului, detoxifiere, stimulare a funcției imunitare și a mecanismelor reparatorii din organism.

– bactericid, fungicid si virustatic – ozonoterapia distruge integritatea invelisului celulelor bacteriilor prin oxidarea fosfolipidelor si a lipoproteinelor; in cazul ciupercilor, ozonul inhiba cresterea celulara, in anumite stadii ale evolutiei lor, iar daca e vorba de o infectie virala, o stopeaza, pentru ca actioneaza asupra ciclului de reproducere a virusurilor;

– ozonificarea sistemului circulator sangvin – ozonoterapia stimuleaza dezvoltarea de noi celule rosii; celulele rosii sunt transportorii oxigenului in tesuturi; de asemenea, ozonul stimuleaza producerea de enzime care actioneaza in lupta cu radicalii liberi si protejeaza peretii proteici ai celulelor; in plus, ozonoterapia induce productia de prostaciclina, care este un vasodilatator;

– activeaza si intareste sistemul imunitar – ozonoterapia stimuleaza productia de interleukine, moleculele care asigura buna comunicare dintre celulele sistemului imunitar;

– neutralizeaza toxinele din organism – si poate avea efecte pozitive si in cazul tratamentului vergeturilor, al celulitei, al ridurilor; se obtine, practic, o piele mai fina si mai curata;

– asigura o calitate mai buna a somnului – pentru ca intreg sistemul sangvin este mai bine oxigenat, prin ozonoterapie poate fi imbunatatita calitatea somnului, actionand totodata si ca un factor antistres.

Ozonoterapie 

Servicii / tarife