Specialități medicale

 • Medicina internă
 • Obstretică – ginecologie
 • Endocrinologie
 • Urologie
 • Ortopedie
 • Nutriție și dietetică
 • Chirurgie generală 
 • Chirurgie plastică
 • Neurologie

Medicina muncii

 

Pentru că oamenii cu care lucraţi sunt resursa cea mai importantă, Elisa Medical Consult vă stă la dispoziţie cu servicii complete de Medicina Muncii, consiliere, programe de sănătate ocupaţională, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Terapii complementare

Medicina complementară  Cuprinde  în principal: terapii alternative, specialiști în medicină complementară și mijloace de tratament complementare.
Terapiile complementare Medicina alternativa care nu se folosește singular, ci ca să însoțească medicina alopată, convențională, in scopul creșterii eficientei tratamentelor.

Asistența medicală virtuală

Asistența medicală virtuală acoperă toate elementele non-fizice ale asistenței medicale și ale procesului medical și cuprinde clinica virtuală, consultații virtuale și monitorizarea la distanță a pacientului, prin care specialiștii de la Elisa Medical Consult Blaj  interacționează de la distanță cu pacienții lor.

      Detalii
       Detalii
       Detalii
      Detalii

Specialități medicale

Specialiștii / servicii / tarife

Medicina internă

Dr Petrache Daniela                          Joi        15-17    

Obstretică – ginecologie

Dr. Clinciu Ioana Delia                       Luni ,  Joi        15-17    

Endocrinologie

Dr. Suciu Voina Ioana                   Miercuri   14-16    

Urologie

Dr. Tomuta Andrei                       Marți   13-15    

Ortopedie

Dr. Petrache Rîducu Daniel           Miercuri   14-16    

Nutriție și dietetică

ND. Oltean Oana                        Luni – Vineri        11-13    

Chirurgie generală

Dr. Valea Marius                        Luni    14

Chirurgie plastică, estetică și  Microchirurgie Reconstructivă

Dr. Cimpoaie  Raluca                                Vineri     14 – 16

Neurologie

Dr. Antonescu  Radu                  Luni    15 – 17

Elisa Medical Consult Blaj, dispune de o echipă de medici, asistenți medicali și ambulanțieri pentru care, sănătatea și liniștea dumneavoastră sunt importante.

De aceea, in tot ce facem, punem pasiune, competenta, empatie și onestitate, pentru ca   să  beneficiați de un act medical de calitate, integrativ, multidisciplinar. 

Elisa Medical Consult Blaj  consideră că relația medic-pacient va deveni un parteneriat de un nivel egal, nu o relație asimetrică, paternalistă ca in modelele clasice.

Medicina muncii

Ne caracterizează profesionalismul, rigurozitatea şi promptitudinea atunci când efectuăm controalele medicale la angajare, programările pentru investigaţii paraclinice, analize de laborator sau când ne solicitaţi pentru evaluarea angajatelor gravide, participare la şedinţele CSSM, urgente medicale, consiliere în probleme de SSM.

 • Un medic specialist de medicina muncii va fi dedicat firmei dumneavoastră;
 • Echipele noastre se vor ocupa de programarea şi efectuarea controalelor medicale, atât la sediul dumneavoastră, cat şi la punctele noastre de lucru din Alba Iulia, Blaj;
 • Oferim angajaţilor dumneavoastră beneficii suplimentare constând în reduceri şi gratuităţi la toate serviciile medicale de specialitate şi analizele de laborator efectuate de noi;
 • Vă oferim programe/abonamente de sănătate, programe de educaţie sanitară şi de profilaxie.
 • Serviciile pot sa fie oferite și sub forma  unor pachete în funcție de locul de muncă al angajatului.

Medicina muncii

 Dr Mihaela Milles, Medic specialist medicina muncii

                                                                       Luni  –  Vineri       08-15

               

Terapii complementare

Terapia cu ozon sau ozonoterapia reprezintă o formă de tratament utilizată de mai bine de un secol, în vederea creșterii gradului de oxigenare a țesuturilor.

Principalele efecte ale terapiei sunt cele de ameliorare a metabolismului, detoxifiere, stimulare a funcției imunitare și a mecanismelor reparatorii din organism.

– bactericid, fungicid si virustatic – ozonoterapia distruge integritatea invelisului celulelor bacteriilor prin oxidarea fosfolipidelor si a lipoproteinelor; in cazul ciupercilor, ozonul inhiba cresterea celulara, in anumite stadii ale evolutiei lor, iar daca e vorba de o infectie virala, o stopeaza, pentru ca actioneaza asupra ciclului de reproducere a virusurilor;

– ozonificarea sistemului circulator sangvin – ozonoterapia stimuleaza dezvoltarea de noi celule rosii; celulele rosii sunt transportorii oxigenului in tesuturi; de asemenea, ozonul stimuleaza producerea de enzime care actioneaza in lupta cu radicalii liberi si protejeaza peretii proteici ai celulelor; in plus, ozonoterapia induce productia de prostaciclina, care este un vasodilatator;

– activeaza si intareste sistemul imunitar – ozonoterapia stimuleaza productia de interleukine, moleculele care asigura buna comunicare dintre celulele sistemului imunitar;

– neutralizeaza toxinele din organism – si poate avea efecte pozitive si in cazul tratamentului vergeturilor, al celulitei, al ridurilor; se obtine, practic, o piele mai fina si mai curata;

– asigura o calitate mai buna a somnului – pentru ca intreg sistemul sangvin este mai bine oxigenat, prin ozonoterapie poate fi imbunatatita calitatea somnului, actionand totodata si ca un factor antistres.

Ozonoterapie 

Servicii / tarife