Întrebări frecvente

Cele mai uzuale întrebări pe care şi pe pun pacienţii şi răspunsuri adecvate la acestea.

Serviciile pe care le oferiţi sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate?

Nu, nu suntem în relaţii contractuale cu CAS, pentru niciun tip de servicii medicale.

Cu ce documente trebuie să mă prezint în vederea efectuării examenului medical de angajare?

Pentru a efectua examenul medical de angajare trebuie să aveţi la dumneavoastră dosarul medical completat de angajator la paginile 1, 2, 3, semnat şi ştampilat, adeverinţa de la medicul de familie, care să certifice eventualele dumneavoastră antecedente patologice, precum şi cartea de identitate.

Reprezint o persoană juridică şi mă interesează să închei un contract de medicină muncii.

  • Pentru a încheia un contract pentru serviciile de medicină muncii,avem nevoie de următoarele informaţii:- datele societăţii, tabel cu structură pe meserii a personalului angajat şi fişele de expunere la riscuri profesionale pentru fiecare categorie. Aceste informaţii sunt necesare pentru a putea stabili numărul şi tipul examinărilor obligatorii,conform HG 355/2007,cu privire la supravegherea sănătăţii lucrătorilor. În funcţie de numărul total de angajaţi,putem oferi discounturi semnificative la preţurile de listă.
  • Costul total al contractului poate fi împărţit în sume lunare egale,(tip abonament)sau poate fi achitat într-o singură tranşă, la încheierea controlului medical periodic.
  • Societăţile cu un număr de angajaţi mai mare decât 50, pot beneficia de un contract de parteneriat în temeiul Legii 448/2006, privind Protecţia Persoanelor cu Handicap. Elisa Med are statutul de Unitate Protejată Autorizată (Aut. 346/25.07.2008), deci serviciile oferite pot fi achitate din Fondul de Handicap, dacă beneficiarul doreşte acest lucru.

Efectuaţi examinările pentru conducători auto profesionişti, amatori sau pentru port-armă?

Aceste tipuri de examinări sunt subcontractate la partenerul nostru Terra-Aster Alba Iulia. Noi ne ocupăm de programarea dumneavoastră cu prioritate.

Pentru a obţine indicaţii de orientare, daţi click pe butonul de jos sau pe fotografie. Vă aşteptăm!