Servicii medicale

Pagina serviciilor noastre medicale, pe specializări

Introducere

Pentru că oamenii cu care lucraţi sunt resursa cea mai importantă, Elisa Med vă stă la dispoziţie cu servicii complete de Medicina Muncii, consiliere, programe de sănătate ocupaţională, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Ne caracterizează profesionalismul, rigurozitatea şi promptitudinea atunci când efectuăm controalele medicale la angajare, programările pentru investigaţii paraclinice, analize de laborator sau când ne solicitaţi pentru evaluarea angajatelor gravide, participare la şedinţele CSSM, urgente medicale, consiliere în probleme de SSM.

Avantajele încheierii unui contract cu Elisa Med sunt:

 • Un medic specialist de medicina muncii va fi dedicat firmei dumneavoastră;
 • Echipele noastre se vor ocupa de programarea şi efectuarea controalelor medicale, atât la sediul dumneavoastră, cat şi la punctele noastre de lucru din Alba Iulia, Blaj, Jidvei, Târnaveni;
 • Oferim angajaţilor dumneavoastră beneficii suplimentare constând în reduceri şi gratuităţi la toate serviciile medicale de specialitate şi analizele de laborator efectuate de noi;
 • Vă oferim programe/abonamente de sănătate, programe de educaţie sanitară şi de profilaxie.

 

Pachete de servicii

Puteţi vizualiza lista completă cu pachetele noastre de servicii de medicina muncii AICI.

Legislaţie

Informaţii suplimentare pot fi citite în:

Informaţii suplimentare

La Elisa Med, dermatocosmetica a devenit artă şi ştiinţă integrativă. Se spune că frumuseţea vine din interior; dincolo de metaforă, adevărul este că aspectul pielii depinde de starea funcţională a sistemului digestiv, de starea sistemului psiho-neuro-imun-endocrinologic, precum şi de statusul nutriţional.

De aceea, niciun tratament cosmetic, oricât de sofisticat ar fi el, nu va fi eficient, dacă nu sunt corectate şi dezechilibrele interioare.

La Elisa Med puteţi beneficia de o evaluare amanunţită a funcţiilor biologice, de recomandări terapeutice şi planuri de nutriţie personalizate, astfel încât, procedurile dermatocosmetice să aibă rezultate de lungă durată.

Telefon: 0258.811.083

Telefon: 0258.811.083

 • Homeopatie
 • Ozonoterapie
 • Apifitoterapie
 • Hirudterapie (terapia cu lipitori)
 • Psihoterapie pozitivă
 • Medicină estetică biologică
 • Medicină regenerativă
 • Antiaging

Telefon: 0258.811.083

Nutritie

Nutritia

Ce este nutritia

Nutriția și dietetica este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul alimentelor și reacției organismului la acestea. Nutriția, hrănirea sau alimentația reprezintă furnizarea de materie – hrană – cerută de organism și celule pentru a rămâne în viață. În domeniul științei și medicinei umane, nutriția este știința sau practica alimentației și hrănirii organismului. Nutriția se concentrează, de asemenea, asupra modului în care bolile, condiția fizică sau psihică și problemele pot fi prevenite sau reduse printr-un plan alimentar sănătos.

More

Servicii medicale

CONSULTAŢII

de specialitate

ANALIZE

de laborator

EXAMINĂRI

paraclinice

CONSILIERE

medicală

Suntem specializaţi în medicina regenerativă

Tratamente medicale regenerative

Medicina regenerativă se bazează pe abilitatea celulelor de a se autovindeca, utilizându-şi propriile resurse, atunci când sunt stimulate corespunzător.

Rolul plachetelor sanguine (trombocite) în procesul de vindecare a rănilor este binecunoscut.

De asemenea, cu ajutorul ozonului medical, se extrag factorii de creştere, iar concentratul acestora va fi utilizat la prepararea cremei bioidentice personale.

Medicină integrativă

Medicina integrativă vizează tratarea personalizată a bolnavului şi abordează boala combinând mijloacele medicinei moderne cu cele complementare.

Trageţi de slider înspre stânga sau dreapta, pentru a vedea fotografia înainte şi după tratament.

Doriţi să faceţi o programare?

Sunaţi la numărul de telefon 0258.811.083 sau completaţi formularul pentru programări.